زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

بارش برف در گیلان به یک متر رسید| قطع برق در برخی مناطق (۷ اسفند ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۳۸۶۲
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۳
بارش برف در گیلان به یک متر رسید| قطع برق در برخی مناطق (۷ اسفند ۱۴۰۲)
بارش برف که از ۲ روز گذشته در گیلان آغاز شده امروز شدت گرفته و عبور در همه‌ی محور‌های استان بدون زنجیر چرخ امکان پذیر نیست.

به گزارش شهرآرانیوز با توجه به برودت هوا و بارش شدید برف، کلیه ادارات، نهادها، سازمان‌ها و مدارس سطح شهرستان‌های رشت، آستانه اشرفیه، لاهیجان و سیاهکل بجز دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان امروز دوشنبه ۷ اسفند ماه تعطیل شد.

استاندار گیلان صبح امروز ضمن بازدید میدانی از محور‌های مواصلاتی ورودی استان و بخش‌های مختلف این مسیر، با برگزاری جلسه ستاد بحران در محل ستاد مدیریت بحران استان، گفت: در زمان حاضر مشکلی در حوزه آب و گاز وجود ندارد، اما در برخی مناطق با قطعی برق مواجه هستیم که نیرو‌های شرکت برق در مناطق مختلف دچار قطعی، در حال رفع مشکل هستند.

اسدالله عباسی افزود: در مناطق کوهستانی استان گیلان بیش از یک متر برف باریده است و بازگشایی راه‌ها همچنان ادامه دارد.

وی با تاکید بر لزوم صرفه‌جویی انرژی در استان از مردم خواست به توصیه‌های ادارات گاز و شرکت برق در مدیریت مصرف توجه کنند.

استاندار گیلان در ادامه بر ضرورت پرهیز از تردد‌های غیرضرور در مناطق مختلف برف‌گیر گیلان تاکید و اظهار کرد: دستگاه‌های خدمات‌رسان و عضو ستاد بحران در آماده‌باش هستند و تمامی مسئولان از جمله فرمانداران و مدیران دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی در محل ماموریت خود حضور دارند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان نیز با بیان اینکه مدارس و دانشگاه‌های برخی از شهرستان‌های گیلان امروز تعطیل اعلام شده است، افزود: راه‌های اصلی و ورودی و خروجی استان باز بوده و تردد با کندی انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: بانک‌ها و دستگاه خدمات‌رسان در این شهرستان‌ها فعال خواهند بود.

قطع برق چند منطقه در شهرستان رشت

در پی بارش سنگین برف از شب گذشته تاکنون، برق ۸۰ درصد مشترکان روستای امام زاده هاشم، ۳۵ درصد مشترکان سنگر و ۲ روستای لاکان شهرستان رشت قطع شده است.

به دلیل دشواری تردد خودرو‌ها بر اثر انباشت برف در این مناطق، امدادرسانی در این مناطق با مشکل و کندی مواجه شده است.

نیرو‌های دستگاه‌های خدمات رسان با خودرو‌ها و تجهیزات از شهرستان‌های رضوانشهر، انزلی و صومعه سرا برای امدادرسانی به مردم گرفتار در برف در شهرستان رشت اعزام شده اند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->